Van olyan, aki nem szereti James Bondot?


Az volt a terv, hogy az 50. jubileum kapcsán alkotó barátaink majd párás tekintettel mesélnek James Bond-élményükről. Csúnyán benéztük.

k timarTimár Ági (Klub rádió, szerkesztő)

A James Bond filmekben azt szeretem, hogy olyanok, mint télen a hó, csókból az első, vasárnap reggel a mézes kenyér. Amit beígér, azt hozza is. Bondnak mindig joga van a gyilkoláshoz, Bond-lányból mindig kettő van (az egyik bizonyosan gonosz), és másfél óra alatt minden kontinensre elrepít a sztori. És lehet bármilyen rossz egy aktuális Bond film, a James Bond kultuszt nem tudja lerombolni!

k csordasCsordás Dániel (képregény-rajzoló, ex-Burzsoá Nyugdíjasok)

James Bond egy modoros műmájer. Az én hőseim: Sly, Seagal, Schwarzi és Lundgren. Bármelyikük fél perc alatt szétkapná ezt a koktélozó pojácát.

k szabo simonSzabó Simon (színész-rendező)

Egyet se’láttam, kit érdekel?

k hunglerHungler Tímea (VOX Mozimagazin)

Csak szexuális fantáziaként tudok tekinteni rá, az egész jelenség nem vehető komolyan.

k koczekKoczka (sztárfodrász)

Nem szeretem a Bond filmeket… de mégis megnézem őket… azért nem szeretem mert tele van jó csajokkal és a főhős is mindig a legtökéletesebb pasi… és persze ők mindig egymásra találnak és egymásba szeretnek… a történetek is valószerűtlenek… de mégis van egy olyan varázsa, ami miatt megnézem… de csak egyedül és utána önbizalom-növelésnek elmegyek fröccsözni hús-vér emberek közé… ez a Koczka és Bond világa…

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A 007. sor közepe így látja Bondot
Következő cikk Adolf, Che, Gandhi leléptek a vászonról (1.)

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .