Halloween Night Fest


Halloween Night Fest
klikk!

Halloween Night Fest – Corvin mozi

2012. október 26. 18:00 – 2012. október 27. 06:00

Halloween Night Fest
klikk!

2012. október 26-a éjjelén egy egészen különleges élményben lehet része mindenkinek a Corvin moziban. Az ADS Service Filmforgalmazó cég a UPC videotár támogatásával számos olyan hátborzongató alkotást mutat be, amit eddig Magyarországon még senki sem láthatott.  A filmeket egy izgalmas rendezvény keretein belül egy éjszakán át vetítjük a Corvin moziban, illetve  minden film megtekinthető lesz a UPC videotárában is, szintén október 26-tól.

Ezen az éjjelen a hátborzongató, de minőségi horrorfilmek szinte minden műfaját végigizgulhatja a közönség. Találkozhatnak a vásznon zombikkal, vérfarkasokkal, apokalipszissel, illetve, hogy mi lehet utána, túléléssel, meneküléssel, illetve a szokásos horror témákkal. A filmek úgy lettek összeválogatva, hogy mindenki megtalálhassa kedvenc témáját, de a belépéshez szükséges karszalaggal természetesen akár az összes film megtekinthető.

A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük!

A HALLOWEEN NIGHT FEST egy karszalaggal lesz látogatható. Karszalagok a Corvin mozi pénztáraiban már kaphatók, a készlet erejéig! Részleteket a filmekről rendezvény weblapján találhatók: http://hnf.cc

!!! A fesztiválon vetített filmek a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaznak, ezért “A rendezvényen való részvétel 18 éven aluliak számára nem ajánlott (18)” !!!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kommunista szuperhősök - Coming Soon?
Következő cikk A Top 50 Bond jelenet

No Comment

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..