Fater és a Radiátor


-Na mi a kérdés kis Viku.funny Gladiator movie poster radiator

-Azt kérdezik a szerkesztő srácok, hogy melyik a kedvenc filmed.

-Nekem? Há mé pont nekem? Faszér nem kérdezik a Rézbandit?

-Azért, mert Te vagy a Nép Hangja, téged kérdeznek, én meg majd leírom.

-Hát, tudod, ismersz, nekem a Gladiátor a kedvencem.

-És miért pont az?

-Mert sokat kardoznak, folyik a vér, a végén meg kinyúvad az a Komótos vagy ki a tököm, akinek a húga az a vörös bige, fú, hát ha anyád nem lenne, elkapnám pár körre… Na meg még az is jó, hogy ilyen régi ruhák vannak benne, meg jó az a népzene is meg a sok rabszolga, csórik, ahogy küzdenek az életükért, az nagyon baró. Tudod, ez ilyen pasis film. Mondjuk szex jelenet nincs benne, na azt hiányolom, mindig azt vártam, hogy a Rásszelkró majd elkapja a kis bögyöst, de kiszúrják az ember szemét pár csókkal, aztán heló. Tudom, tudom, biztos ez ilyen rendezői szabadság, hogy a néző fantáziájára bízzák a dolgot, de ezt te jobban tudod kis Viku, Te voltál tékás nem én! A francért kérdeznek ezek egy karosszériást? Na mindegy, folytatom. Ja, a Fényező Csabikának az a kedvenc jelenete, mikor tudod, bemennek a szikla repedésébe mind a 300-an és ott várják az ellenséget.

-Őőőőőőőőőőőőőő, az egy másik film, Fater.

-Most mé mondod?! Hülyének nézel megin’!

-Nem nézlek hülyének, csak az már nem a Gladiátor, de mindegy, haladjunk. Mondd el, hogy például hogy tetszett a film képi világa?

-Az mi?

-Hát…szép volt-e vagy csúnya, tetszettek-e a színek, a látvány…

-Hát mondd meg ezeknek az olvasóknak vagy kiknek, hogy nekünk 108 centis tévénk van itt a nappaliban, a híradó meg az adásszünet és olyan rajta, mintha 4D lenne, nanáhogy jó volt minden!

-Értem. És nem voltál szomorú a végén?

-Ja, hogy kinyúvadt a Maximális csóka? Hát, azt lehetett volna máshogy, de ez a köcsög nyúlszájú, ez mekkora egy féreg volt mi? Hogy megszúrta ilyen mérgezett tőrrel! Hallod, az nagy buziság volt tőle, de a Rásszelkró az legyilkolta mint a szél, sajnáltam, hogy lefőtt neki is a kávé, de képzeld el, ha nem! Most tuti lenne Gladiátor 2! Aztán meg 3, 4, a végén meg sorozat, rajzfilm, tampon reklám, Hello Kitty-s uzsonnás táska…nem is akarok belegondolni, mert csak felmegy az agyvizem, aztán bepörgök mint a Sztalóne a Roki háromban!

-Oké Fater, köszi a kritikát, ülj le szépen, hozok egy hosszúlépést.

-Felrázva, nem keverve!

Ha bírtad, látogass ide:

http://tekasztorik.blog.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 66 éves lett Ziggy Stardust
Következő cikk A lehetetlen - kritika

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .