A nagy kivonulás


Miután Gérard Depardieu orosz állampolgárságért folyamodott, sőt meg is kapta azt a múlt héten, eljátszottunk a gondolattal, melyik sztár hova emigrálna, ha egy szép nap úgy ébrednek, követendőnek találják Obelix példáját.

538440 425499894187094 1476640252 n

Sacha Baron Cohen – Kazahsztán

Mindössze a nacionalista hőbörgőket kellett lekenyerezni másolt Rambo VHS-ekkel, és máris világossá vált, hogy mégiscsak Borat tette fel az országot a világtérképre. A beiktatási ceremónián végre valódi zsidófuttatást is rendezhetnek.

Michael Moore – Észak-Korea

A rendezőnek nincs többé maradása az USA-ban, olyan országban akar élni, ahol minden ember azonos színvonalú egészségügyi ellátásban részesül. Bár eleinte hiányozni fog neki az internet és húsételek.

Mel Gibson – Izrael

Elege van a libsi média vádaskodásából, s hogy bizonyítsa szeretetét a világ minden népe iránt, maga kéri letelepedési és forgatási engedélyét a szentföldön. Sokak szerint ez csak műbalhé, hiszen tudja jól, hogy Izrael nem ad állampolgárságot akárkinek.

Angelina Jolie – Namíbia

Miután minden három év alatti gyermeket adoptált, valójában az ország kért útlevelet a színésznőhöz, nem fordítva. Újságírói kérdésre, miszerint követi-e feleségét az új hazájába, Brad Pitt úgy felelt, ő csak fotózgatni szeretne, Afrikában pedig nagyon jók a fényviszonyok.

James Cameron – Pandora

Miután teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal, az Avatar rendezője kilőtte magát az űrbe. Még az sem szegte kedvét, hogy a n’avik nemi élete egyelőre felfedezetlen dzsungel. Egyúttal bejelentette, hogy a bolygón alternatív Filmakadémiát alapít.

Peter Jackson – Buffalo Linkstation Pro Quad 16TB LS-QV16TL/R5-EU

A rendezőzseni A hobbit után sem fékez a filmtechnikai forradalom Tour de France-án, újabb fokozatba kapcsolván lementi magát egy külső merevlemezre, hogy ő maga legyen a tartalom és a forma egy személyben, 96 fps-ben. Nem is tér vissza addig, ami meg cége idekint meg nem szerzi Tolkien gyerekkori zsírkréta-rajzainak megfilmesítési jogait.

Tarr Béla – Alaszka

Valójában csak elindult sétálni egyet filmötletén gondolkodva, ám ez séta, a menés, az individumnak ez a kétségbeesetten egyszersmind a vélt vagy sejtett megváltás felé való szüntelen haladása, ez annyira kifejező lett, hogy mire mindezt így kigondolta, már ott is volt a világ végén.

Adam Sandler – Kanada

A fingós viccek nagykövete menekültstátuszért folyamodik a lenézett északi szomszédhoz. Új hazája csak akkor fogadja be, ha beszáll harmadiknak Terrance és Philip show-jába.

Bruce Willis – Magyarország

Igazából Depardieu után indul Oroszországba, és egy teljes Die Hard-epizód forgatása alatt abban a hitben is él, hogy Moszkvában jár. Where is Gerard?-kérdezgeti úton-útfélen, de mindenhol csak Hajdu Péter szerkesztőibe bukkan, akik be akarják rángatni a stúdióba egy interjúra.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Clooney és Cindy Crawford egy ágyban, Justin Timberlake nagy visszatérése, Pattinson alsónadrágja
Következő cikk A srác, aki halottakkal játszik

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .