Faterminátor


terminator 2 223741

-Na kis Viku, mi a kérdés?

-Kedvenc robotos film.

-Jaj, hát a Terminátor! Tudod miért? Mert én is az vagyok! Élő szövet a belső fém vázon! Csupa izom, minden bordám, mint az acél, maga vagyok a T-800-as modell!

-Igen Fater, tudjuk, hogy kő kemény vagy. Na fejtsd ki, mely részeket szereted és melyeket nem.

-Hát szerintem a legnagyobb gyász az a harmadik rész, vágod. Azzal a tekergős nyakú bulával, aki felcuppan a mágneses tekercsre és elfolyik. Na attól, komolyan mondom…ott azért elbeszélgettem volna a rendezővel, hogy melyik kolumbiai kisváros kokainkészlete csúszott fel az orrnyergén, konkrétan. De nem? Az a robotkurva az nagyon idegesített, meg hogy nem volt arcjátéka, folyton csak ment, lőtt, robbantgatott, én vártam, hogy a Svarci elkapja, aztán meghegeszti, de elvették tőlem ezt az élményt, aztán a végén már csak ilyen alumínium huzal köteg volt oszt kinyúvadt a francba. A Terminátor 4 az a legkomolyabb, idefigyelj, hallod, azt a motort, tudod, az a termimotort vagy hogy hívják, tudod, ami legurul annak a nagy transzformernek a vádlijáról, na, olyat építettünk a Csabikával, hungarocelból. Jó, oké, nem megy, de megépítettük! Meg csípem a szkájnetes részt, meg hogy a Kájl Rízt keresi folyton az az avataros mókus, nem tudom a nevét, ilyen buta, amcsi katona feje van, tudod melyik, aki a végén odaadja a szívét a Dzsonkonornak, az.

terminato-Tudom, tudom. Vannak kedvenc jeleneteid?

-Hú nekem az, amikor a Linda Hamilton gyúr ott a gyogyóban, az asszem a második rész. Ott húzóckodik pont olyan atlétában, amilyen nekem is van, csak neki volt benne elöl 2 púp.

A másik kedvenc jelenetem meg az autós üldözéses.

-Az jó, abból van egy pár. De melyik?

-Amikor a kamionnal csapatja az a fémes folyós rendőr, a Svarci megy motorral, a kiccsávó meg menekül egy ilyen szakadt Szimszonnal vagy mivel, aztán kijön a tűzből a higanyos terminátor, az nagyon baró! Azt nem tudom hogy csinálták meg, de az odaver!

-Mi az amit hiányoltál a 4 filmből?

-Lehetett volna benne több szex jelenet, mert ez így csak akció volt, meg rohangálás, meg robotok, meg szkájnet, ahelyett, hogy szépen, okosan egymásnak estek volna úgy libidó ügyileg, lehet, hogy beteg a fantáziám, de én még azt is megnéztem volna, ahogy a robotok nyomják a dolgot…

-Jól van Fater, elég lesz! Milyennek találtad a szinkront, azt mondjad meg inkább!

-Szerintem jobb lett volna ha a Rudolf Péter vagy a Kern a Terminátor magyarhangja, legalább lett volna valami vicces is a dologban, mert a poénokat hiányoltam, volt 1-2, de nem nagy csattanósak. Amikor szitává lőtték a Svarci bőr jakóját, az azért vicces volt, mondjuk mikor belegondoltam, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen cucc az Ecserin, akkor azé elkomorodtam pár pillanatra, de biztos műbőr volt. Nem?

-Biztos az volt, hát köszi, hogy válaszoltál, puszillak!

-Na. Akkor most tegyük le a telefont, vigyázz magadra, aztán csak kérdezz bátran, tudod: Fater minden témában otthon van, csak azt nem értem, annyi verdát összetörnek ezekben a buzi akció filmekben, nem tudnád megkérdezni a Vajnát, hogy nem kell-e nekik egy jó karosszériás?

Ha bírtad, látogass ide:

http://tekasztorik.blog.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Könyvfiesztán
Következő cikk Django elszabadul - kritika

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .