Zenei klipek – a westernfilmes


nodoubt

nodoubt

Tavaly novemberben, amikor a magát feltámasztó No Doubt, akiknek a közhiedelemmel ellentétben VOLT más számuk is a Don’t Speaken kívül, szóval kijöttek a Looking Hot című új trackkel, egy western-filmes videoklipet forgattak hozzá. Ez keltett némi felháborodást, az amerikai őslakosok egyik szervezete ugyanis kikérte magának, hogy a videó ilyen rossz színben tünteti fel az indiánokat, az együttes meg mit tehet a hülyeség ellen – bólogatott, elnézést kért és leszedte a klipet a YouTube-ról. Egyéb videómegosztókon még megtalálható, azt nem tudom, tévék játsszák-e.

No Doubt: Looking Hot

Szerinted is botrányos?

És itt egy hír a bocsánatkérésről:

Depeche Mode: Personal Jesus

A prostituáltak világszervezete nem tüntetett a klip ellen, de még a szintipop rajongók sem, holott ’89-ben elég merész volt a bandától, hogy country-blues elemeket szőtt bele az új dalba.

Gangxsta Zolee és a Kartel: A jó, a rossz és a Kartel

Az egyik legkedvesebb western-videoklipem Gangxsta Zolee és a Kartel nevéhez fűződik, az egész albumot ilyen vadnyugatosra vették.

P!nk: Trouble

P!nk  volt már minden, tán akasztott ember is, pont ő ne csapott volna bele a western style-ba?

Robbie Williams: Feel

Nem vegytiszta western, inkább csak lovagolgatnak Daryl Hannah-val, de azért megvan a hangulata.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ígéret földje - kritika
Következő cikk III. Frankofón Filmnapok (március 1-9.)

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .