A Lágy eső és az Újratervezés nyert


friss hus toldi

friss hus toldi

Gratulálunk a Daazo.com rövidfilm-fesztiválja, a Friss hús győzteseinek: a közönség Nagy Dénes Lágy eső és Tóth Barnabás Újratervezés című filmjét szerette legjobban. Nagy Dénes egy évig ingyen járhat a Toldi moziba, valamint a Sauska borválogatását és a Libri által felajánlott könyvcsomagot is hazaviheti. Tóth Barnabás filmjét pedig műsorra tűzi a mozi.

Újratervezés

r: Tóth Barnabás, sz: Pogány Judit, Kovács Zsolt, 12 perc Idős pár a forgalomban. A nő fecseg, riogat, irányít. Egyszerre közlekedési rendőr, GPS és helyszíni közvetítő. A férfi hol morog, hol kifakad. Ez a világuk rendje. De ez élet folyamatos újratervezés…

Lágy eső

r: Nagy Dénes, sz: Keresztfalvi Dániel, Erdélyi Zófia, Léhi László, Sass Miklós, Dobosi Mária, Veress László, Pásztor Valéria, 28 perc Dani egy nevelőotthonban nevelkedett serdülő fiú, aki egy elmaradt kistelepülésén él egy családnál, ahova nemrégiben került. Beleszeret osztálytársnőjébe, de képtelen szerelmét normálisan megvallani. Viselkedése furcsa, kirívó, néha szánalmas. Szeretetre vágyik, de nem tudja, hogyan kell ezt a szeretetet megszereznie, mert nem tanították meg neki. A film Tar Sándor Lágy eső című novellájának adaptációja.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Tökéletes hang lepipálja a Nyomorultakat
Következő cikk Bruce Lee segít relaxálni! Csonttörő videómontázs

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .