A Ti mozitok (1.) – Eljövetel


398556 465749530132271 628938273 nTi forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.
Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók.
Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)!
Próbálunk rendszeresen jelentkezni, Tőletek függ milyen sűrűn.

Az első produkció a SilverFilms munkája (facebook), korábbi munkájuk a Megtestesülés bronz fokozatú díjat nyert a Webse.tv pályázatán. Legfrissebb mozijuk az Eljövetel egy természetfeletti horror.

http://youtu.be/wawG7mRRwaE

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A nagy DiCaprio-összefüggés
Következő cikk Tajtékos napok - kritika

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .