A Ti mozitok (3.) – Néma


Ti forgattátok, mi megosztjuk. Ti kritizáltok, mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.

Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az alkotók.

Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)!

Próbálunk rendszeresen jelentkezni, Tőletek függ milyen sűrűn.

Gyöngyösi Zsolt és csapata az első honi Stephen King-adaptációval ajándékozott meg minket (facebook). Sáros Tamással közösen korábban egy Terrence Malick ihlette kisfilmet is készítettek Hazatérés címmel.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szemfényvesztők videokritika 7sorTV #08
Következő cikk Egy pikoló animáció – KAFF-válogatás 2013

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .