FILMFAKTOR kisfilmpályázat


Rövidfilm workshop és pályázat az Ördögkatlanideje alatt Palkonyán.
2013. augusztus 1-2-3 10-től 19 óráig.

Téma: Palkonya – látkép, látlelet vagy látomás

Mentor: Wiegmann Alfréd, televíziós rendező

A Kikötő Online pályázatot hirdet maximum 5 perces rövidfilmek létrehozására, melynek tárgya a baranyai település, Palkonya. Kategóriák: ismeretterjesztő, dokumentumfilm, fikció.

A témát és a kategóriát már a jelentkezés elküldésekor meg kell jelölni, előnyt jelent, ha valaki kész forgatókönyvet küld be. A téma kidolgozására és a film forgatására az Ördögkatlan ideje alatt workshop keretében nyílik lehetőség, melynek vezetője: Wiegmann Alfréd, televíziós rendező.  A választott témákat, a forgatókönyveket és a leforgatott, még vágatlan felvételeket 4 tagú zsűri értékeli. A legjobb pályázat benyújtójának lehetőséget biztosítunk a film bemutatása Pécsett és Budapesten azt art-mozik hálózatán belül.

Eredményhirdetés:
2013. augusztus 3. 16 óra
Palkonya – Hárságyi Rosé Kisszínpad
A pályázaton való részvétel a nevezési díj befizetéséhez kötött. Bővebb információk és letölthető jelentkezési lap a Kikötő Online honlapján. www.kikotoonline.hu Jelentkezési határidő: 2013. július 20.

(forrás: Kikötő Online)

palkonya4

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Egy pikoló animáció – Mike új kocsija
Következő cikk World War Z – Zombiháború

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .