Decemberben jön a meleg Csányi Sanyi


Coming out / Csányi Sándor, Tompos Kátya, Orosz Dénes

December 5-én kerül a magyar mozikba Orosz Dénes, a nagysikerű Poligamy rendezőjének új romantikus vígjátéka, a Coming out, Csányi Sándor és Tompos Kátya főszereplésével.

A film szokatlan alaphelyzetében Erik (Csányi Sándor), a közkedvelt meleg, rádiós műsorvezető, büszkén vállalva másságát, derűsen segít a műsorába betelefonálóknak. Igazi példaképként kellő iróniával és humorral tekint a napi atrocitásokra, pedig dobálják őt tojással, és utálja a szomszédja is, azért, amilyen, a bulvármédia pedig folyamatosan lohol a nyomában. Erik figyelme azonban egy balesetet követően váratlanul a nők irányába fordul, és vonzódni kezd hozzájuk – különösképpen elgázolójához, aki egyben orvosa (Tompos Kátya) is. Az év magyar vígjátékából a remek színészek mellől nem hiányzik a humor, a szuper zenék, és elmaradhatatlan a happy end is.

Orosz Dénes, a nagy közönségsikert arató Poligamy után újfent romantikus vígjátékot készített, amelyben ismét Csányi Sándor (Kaméleon, Csak szex és más semmi, S.O.S. szerelem!) és Tompos Kátya (Valami Amerika 2, Nejem, nőm, csajom) románcának drukkolhatunk. A két népszerű színészen kívül szerepel a Coming outban a Moszkva térből megismert Karalyos Gábor, valamint Mucsi Zoltán és Scherer Péter is. Kisebb szerepekben feltűnik még Für Anikó, Gyabronka József, Takács Katalin, Borbély Alexandra, Simon Kornél, és Hegedűs D. Géza. A film képi világát Fillenz Ádám a Pál Adrienn, és a Poligamy operatőre teremtette meg, zenéjét Bolba Tamás szerezte. A  Coming out producere Kálomista Gábor, aki korábban olyan közönségfilmeket gyártott, mint a Zimmer Feri, a Csak szex és más semmi, vagy a Kaméleon.

Coming out / Csányi Sándor, Tompos Kátya, Orosz Dénes

Coming out / Csányi Sándor, Tompos Kátya, Orosz Dénes

Coming out / Csányi Sándor, Tompos Kátya, Orosz Dénes

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Adéle élete 1-2. fejezet - kritika
Következő cikk Vissza a jövőbe kiskáté

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .