Turbometal Motorblog és kisjátékfilm premier


volvo rush

“2010-ben ragadtunk kamerát, hogy forgassunk saját filmeket autókról/motorokról. Minden srácnak voltak gyerekkorában matchboxjai. Nekünk is. Arról álmodoztunk, hogy ha felnövünk akkor majd mindet kipróbáljuk igaziban.
Ezt a gyerekkori álmot indítottuk be 4 éve, és egy 1987-es Toyota MR2-re szegeztük a kamerát. Az elkészült filmet feltettük Youtube-ra ahol hamar nagy népszerűséget ért el. Éreztük, hogy ezt folytatni kell.
Ezzel el is indult a Turbometal motorblog pályafutása.”

“Filmjeink nem a klasszikus értelemben vett autótesztek, hanem sokkal inkább kalandok. Nincs két ugyanolyan autó, ezért nincs két ugyanolyan filmünk sem. Mindegyik egy külön történet. Kitomboljuk magunkból az alkotó energiákat, amit a szabadidőnk leghasznosabb eltöltésének tartunk.
Maradandót alkotni. Együtt. Közösen.”

 

“Összetereltük a hazai rendszám nélküli motorokat egy közös gurulásra Budapesten. Ez volt a Mopedmetal. A sikerre való tekintettel folytatása következik!”

 

“Másfél év hosszú munkájának eredményeképpen elkészült a legújabb és egyben az eddigi legnagyobb volumenű Turbometal filmünk.” A címe: The VOLVO RUSH
Premier: 19:00, Toldi Mozi
itt bővebben!

 

http://turbometal.hu/
https://www.facebook.com/turbometal?fref=ts
http://www.youtube.com/channel/UCEE4aYURiutdXvQsTfzxQ7Q

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (55.)
Következő cikk Világok között