A Ti mozitok (15.) – FLY ME TO THE MOON


fly me to the moonTi forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.
Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók.
Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)!

Felvidéki Miklós rajzait főleg plakátjain keresztül már régóta ismerjük, mert jeles tagja a Kiscsoportos játékoknak. Most viszont egy ötperces animációs kisfilmmel rukkolt elő, melyben régi harcostársai is segédkeztek. Briliáns munka!

Sztori:
A hősnek aligha nevezhető főszereplő, feltehetőleg nem először, egy különös helyen ébred. Miközben a hazajutáson fáradozik, a háttérben világra szóló jelentőségű események zajlanak. A film az immanens és materiális utazások groteszk párhuzamát illetve a nagyszabású és bagatell események összeférhetetlenségét mutatja be.

http://nonamethefox.tumblr.com/
http://kiscsoportosjatekok.tumblr.com/

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Egy végigmozizott élet
Következő cikk Házi Hangya