A Ti mozitok (17.) – Ha3madik/Vihar


Harmadik (1)
Vihar (1)Ti forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.

Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók.
Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)!
Próbálunk rendszeresen jelentkezni, Tőletek függ milyen sűrűn.

A Guzmitsfilms két rövidfilmjével folytatódik sorozatunk. Guzmits Z. Dániel a produkciók motorja ekképp mesél magukról:

“Gyerekként kezdtük a filmezést, először csak a családot vontuk be, majd hozzánk csapódtak barátok is. Illetve azon vagyunk, hogy fokozatosan bővüljön a csapatunk. Főként a thrillerek világában mozgunk. Egyelőre csak egy-két fesztiválon vettünk részt, de tervezzük az aktívabb részvételt. Remélem, Nektek is tetszeni fog a “világunk”. “

Sztori:

Egy házaspár házassága válságban. A nő fél férjétől, aki fenyegetően viselkedik a vele az elmúlt időben. A nő közelmúltban elhunyt anya dolgai közt különös dolgokat talál…

Sztori:
Kiégett író 9 hónap után szabadul az elmegyógyintézetből. Barátnőjével beköltöznek egy új albérletbe, ahol furcsa természetfeletti dolgokra lesz figyelmes. A történések valódiak, vagy az csak az elméje veri át megint?

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Dübörög a szív
Következő cikk A Gyalog galopp jubileumi kiadását reklámozza a Monty Python