Kincsek a kukából, melyek leleplezik Kiszel Tündét, feltámasztják Gábor Zsazsát!


Régóta figyelem árgus szemekkel Gyulai “Skip” Gábor (leghűségesebb vágóm) áldozatos munkáját. A honi szinkron aranykorszakának csodálattal adózó férfiút, ki nap mint nap arra emlékeztet, hogy a mágikus korongok előtt is létezett élet! Mesél szalagon menekített filmtörténelemről, életbevágó REC gombnyomásokról, Anyunak intézett sűrgős hívásokról, görcsbe állt kézzel várt pontos indításokról. Sikerült olyan csodákat megőriznie, melyeket azelőtt csak Amelie fedezett fel (pl: a filmkocka sarkában megbújó légy). Így erősíti Skip a világjobbító hősök táborát, és vált belőle a VHS-ek elsőszámú védőszentjévé! Munkássága előtt tisztelgünk!

Azok a csodálatos filmelőzetesek! Irány a téka! Remek aláfestő zenék, pergő képsorok, és az is kiderül, hogy Franco Neroban nemcsak Koltay Gábor látta meg a szerzetest. Ne tekerjétek át, érdemes végignézni (a 2:26-nál feltűnő Pinokkió végképp kiveri a biztosítékot)!

 ***

A bulvár az utolsó 20 évében minden áldott nap Gábor Zsazsát temette, akkor itt egy kis élettel teli nosztalgia! És nem muszáj fintorogni, be lehet vallani, a Friderikusz Show többnyire szórakoztató volt.

 ***

Ilyen profi beharangozó után nem csoda, hogy egymást gáncsoltuk ki a mozipénztáraknál!

 ***

Ez a humorbonbon ékes bizonyítéka, hogy Kiszel Tünde komoly színészi múlttal rendelkezik! Tessék kapaszkodni!

***

Hiába…amikor még minden kívánságunk teljesülhetett, hála Tibi bácsinak! A Batman bizony elég komoly hatás gyakorolt már az akkori fiatalságra is.  Ilyen volt a honi Sötét lovag!

***

A Budapest Filmstúdió Vállalat közli, hogy a honi álomgyár bőszen ropogtat. Az ablakokból cigizni, kihajolni csak saját felelőségre!

***

A végén megemlékezünk Árkus Józsefről, akinek elegáns humora bizony hiánycikk a mai televíziózásból. A Dallas pedig ismét aktuálissá vált, mivel az öreg Larry Hagman végül aláírta szerződését, és a sorozat feltámadt és haláláig folytatódott.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Coen tesók 30 éve
Következő cikk Sophia Loren-Tornatore-Morricone

2 hozzászólás

  1. Avatar
    2011. február 3. csütörtök

    A Diamond Connectionban a narancsruhás nő, prájszlessz! 😀

  2. 2011. június 23. csütörtök

    […] válik még súlyosabb teherré egy 450 perces filmet nyugodtan üldögélve végignézni. Gyulai „Skip” Gábor bűntudatunkat enyhítve, most hatalmas tettet vitt véghez. Tarr Béla gépészgyilkos 7 […]

Leave a reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..