A Ti mozitok (20.) – Felhő


Ti forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.
Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók. Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)! Próbálunk rendszeresen jelentkezni, Tőletek függ milyen sűrűn.Felhő Xantus BarbaraMost a Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatói által készített rövidfilmet osztunk meg veletek. Részt vett a 2015-ös Aranyszem Filmfesztiválon, és a 2016-os BIG Diákfilmfesztivál versenyprogramjának keretei között vetítésre került az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A Felhőt (végre egy hölgy) Tánczos Tímea rendezte, míg az operatőri munka Varjasi Norbertet dicséri, a főszerepben pedig Xantus Barbara.

Sztori:

Van egy történet, amit egyszer mindenki hallani fog. Egy történet, amit egyszer nekünk is el kell majd mesélnünk annak, akit szeretünk. Mindenki története máshogy szól, de a vége mindig ugyan az.
A 10 éves Rozi, egyedül él édesanyjával, egyetlen közeli ismerősük egy Era nevű bejárónő. A kislány naphosszat fekszik a fűben és a felhőket nézi, próbálja megfejteni őket, hála édesanyja esti meséjének. Ám Rozinak hamar fel kell ismernie, hogy a felhők csakolyan megfejthetetlen körforgásban élnek, mint mi magunk.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Batman és Superman evolúciója
Következő cikk Till Attila új filmjének előzetese

1 Comment

  1. […] Teljes cikk olvasása az HETEDIKSOR.hu-n… […]