Filmes taktika, ami segíthet az EB-n!


regi_idok_focija_1Hurrá hangulat van, kezdődik az EB, 44 év után újra velünk. Itthon persze az optimizmus az első zakóig tart, a kárörvendők már előre dörzsölik a kezüket. Most közreadjuk a csapat filmlistáját, ami hozzásegíti Fiainkat a tisztes EB-szerepléshez!

1.) Régi idők focija

Sándor Pál remekét pont azért vetítették le a Srácoknak, hogy lássák, nehéz időkben is születhetnek hősök. Reméljük, Storck úr átvett néhány trükköt a hajdani profi edzéstervből. Király Gabinak pedig megígérjük, veszünk neki egy bérletet, ha sokái érintetlen marad a hálója!

 

2.) Vissza a jövőbe-trilógia

Labdarúgásunk többnyire a múltjából él, most itt az idő végre előre menekülni! Szerelést igazíts!

3.) Minden héten háború

Sok beszédnek… a Parlamentben a  helye. Ígérgetni sem kell, csak a pályát felszántani! Al Pacino személyesen üzenete:

4.) A boldogság nyomában

Az ország hangulati tényezője mindig függött a sportélettől. Ha nyerünk egy olimpiai érmet, azt az összes magyar nyakába akasztják. Újra és újra megtanulunk hinni és nagyot álmodni. Hiszen másképp nem is érdemes!

5.) Legyetek jók, ha tudtok

Ne befolyásoljon senkit a bulvárérték vagy a jelenlegi árfolyama! A pályára csapatként fussatok ki, egymásért küzdjetek fogcsikorgatva! A közönség végig veletek lesz!

 6.) Dutyi dili

Ne ijedjetek meg a nevektől, statisztikáktól, világranglista helyezéstől! Ők csak más mezben futballozó emberek! Mutassátok meg azt a virtust, hogy egyáltalán még létezik! Legyetek pimaszul VAGÁNYAK!

7. 54. hadtest
(az eredeti cím itt szerencsésebb…Glory)

Még ha lehetetlennek is tűnik, ez ne látszódjon az arcokon, ne remegjenek a lábak! A dicsőség hosszabb lejáratú, mint a napi sajtó! (Elnézést, de az idevágó rész csak német hanggal sikerült megtalálnom, bár a fociban ez jó ómen.)

Hajrá Fiúk!

Bónusz: A csodacsatár
és bízunk benne, hogy nem ilyen lesz a végkicsengés!

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Spielberg, Woody Allen, Hitchcock, kedvenc filmrendezőink viccesen kifaragva
Következő cikk Szemfényvesztők 2. - kritika

3 hozzászólás

  1. 2011. március 26. szombat

    Ezért a bejegyzésért elnézést kérek! Sajnos a filmek nem jutott el időben a Csapathoz, akik így inkább a házi készletből mazsoláztak. Lúzer FC, Vizesnyolcas, Fél-profi…

  2. 2011. március 26. szombat
  3. […] Teljes cikk olvasása az HETEDIKSOR.hu-n… […]

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .