Bill Murray és a Tao – könyvjáték


bill murrayA JAFFA Kiadó jóvoltából most 3 db Bill Murray és a Tao című könyvért folyik a játék. Gavin Edwards írót lenyűgözte a népszerű színész mozin kívüli élete, legendás sztorik nyomába eredt, oknyomozott, interjúkat készített barátaival, de Billt is kifaggatta léte alaptételéről. Szóval, aki imádja ezt az utánozhatatlan fickót, tuti szívesen is olvas róla.

bill murray 1A könyvről: 

Gavin Edwards amerikai írót, mint oly sokakat, mindig is lenyűgözte a népszerű színész, Bill Murray, és nemcsak emlékezetes alakításaival, hanem mozin kívüli – ám éppoly szórakoztató – teljesítményével is. Edwards sorra felkereste azokat a helyeket, ahol Murray élt, dolgozott és bulizott, hogy összegyűjtse az elmúlt négy évtized legbotrányosabb és legviccesebb, már-már legendaszámba menő és az álmítoszokat gyártó mókamestereket is megihlető Bill Murray-sztorijait. Bill például egyszer öt dollárt adott egy kissrácnak, hogy hajtson bele a biciklijével egy medencébe, máskor meg rábeszélte a Harvard női kosárlabda-csapatát, hogy vegyék be egy mérkőzésre…

De a Bill Murray és a Tao több egyszerű anekdotagyűjteménynél. A kötet szerzője, aki számtalan interjút készített Murray barátaival, kollégáival, és magát a színészt is kifaggatta léte „alaptételeiről”, tágabb kontextusba helyezi Murray nyilvános bohóckodásait azzal, hogy tíz pontban összefoglalja életfilozófiáját. A könyv, amely egyszerre komédia és filozófia, tele vicces rajzokkal, és kiegészítve egy részletes filmográfiával, tökéletes kikapcsolódás nemcsak a Bill Murray-rajongóknak, hanem mindenkinek. És hiába hajtogatná bárki is Bill legendássá vált mondatát: „Ezt senki sem fogja elhinni neked”, igenis elhisszük a szürreális sztorikat, szívből nevetünk rajtuk és boldogan továbbadjuk.

http://www.jaffa.hu/
Facebook

JÁTÉK:
Kommentben írjátok meg a kedvenc Bill Murray filmetek címét!

HATÁRIDŐ:
július 3. 10 óra
(A nyerteseket facebook levélben értesítjük!)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 24 indok, hogy miért ugyanaz az összes Transformers mozi
Következő cikk Miről szól a Transformers bármelyik része?