Íme a Tim Burton-féle Dumbo remake delíriumos elefántja


burtondumbo headerA jelenleg is tartó D23 Expo-n a Disney bejelentette, hogy hivatalosan is megkezdték a Dumbo remake munkálatait, melynek kapcsán fel is fedték a Tim Burton vezénylete alatt készülő címszereplő kissé delíriumos szemű makettjét is. Természetesen ez még csak egy vázlat, amely a munkálatok előrehaladtával még finomulhat vagy akár teljesen meg is változhat, de a képből legalább már körül belülre tudjuk, hogy az elvont, sötét látásmódú direktortól mire is számítsunk kedvenc repülő fánink kapcsán.

A Mickey egeres stúdió eszeveszett élőszereplős hulláma nem akar lassulni, így ha minden a tervek szerint halad, akkor a klasszikus mese feldolgozására 2019. március 29.-én ülhetünk majd be és csak remélni tudjuk, hogy Burton ezúttal nem egy Alice Csodaországban-hoz hasonló fölösleges remake-el rukkol elő. A szereposztáson mindenesetre nem múlik majd a siker, hiszen a főbb szerepekben Colin Farrell, mint Holt, Danny DeVito a történet középpontjában álló cirkusz tulajdonosa és Michael Keaton főgonosza, Vandemer áll majd, aki a repülő elefántban rejlő profitot látva felvásárolja a cirkuszt. A női főszerepben Burton állandó múzsáját láthatjuk majd, Eva Greent, aki artistaként bukkan majd fel a filmben.

A projekt az utóbbi időben sokat változott az eredeti elképzeléshez képest, hiszen kezdetben Will Smith-t szerette volna a stúdió Holt szerepére, de a fizetésről nem tudtak megegyezni. A nézeteltérés mégsem lehetett annyira komoly, hiszen a D23-on hivatalosan is bejelentették, hogy az Aladdin élőszereplős remake-jében Smith fogja megszólaltatni Dzsinit. Na de, akkor lássuk a Tim Burton-féle Dumbot:

NEEXNIGoUKNOJI 1 2

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (199.)
Következő cikk Az Oats Studios kisfilmjei - Volume 1.