A Michael Myers ház keresi új albérlőjét


Képkivágás 7

Ami a horrorfilmekben felbukkanó ikonikus épületeket illeti, a Halloween franchise-ban látott Michael Myers otthona igencsak előkelő helyen áll a szívünkben. De nem csak a miénkben, ugyanis 2009-ben egy bizonyos Kenny Caperton nevű férfi megépítette a hátborzongató eseményeknek otthont adó épület teljes mását Észak-Karolinában, ahová a film hű rajongói minden évben kivándoroltak Halloween estéjén.

Most viszont úgy tűnik, hogy Caperton vagy fél egyedül a házban esténként, vagy gyilkos lehet a szeme fényének fenntartása, mivel a The Myers House NC Facebook oldalán kiírta, hogy lakótársat keres. Tehát, ha a Halloween horror sorozat nagy rajongója vagy, akkor most itt a nagy lehetőség, hogy a hírhedt sorozatgyilkos házának replikájában borzonghass minden egyes éjszaka.

Amit érdemes tudni a házról: lehet hogy egy replika, de utánzatnak elsőosztályú, minden egyes elemében megegyezik az eredeti filmben látottal, a megszállott tulaj hihetetlen részletgazdagsággal tervezte meg azt. Bár a fanatikusok számára negatívum lehet, hogy nagyon messze helyezkedik el az eredeti ház helyétől, amely eredetileg Kalifornia államban, Pasadenában borzolja a helyieket. Aki viszont nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy Amerikába költözzön az extrém borzongás kedvéért, azok se csüggedjenek, ugyanis 2018. október 19-én érkezik az új Halloween mozi David Gordon Green (Ananász expressz) gondozásában. A biztonság kedvéért kirakjuk ide az eredeti felhívást, hátha mégis valaki felkeresné Capertont:

Want to live in The Myers House NC?! Well you might be in luck – I’m looking for a housemate! Available Now. Male or…

Közzétette: The Myers House NC – 2017. július 24.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Sir Michael Caine szerepelt a Dunkirkben
Következő cikk A Sunset az irodád ablakából