Sir Michael Caine szerepelt a Dunkirkben


CaineDunkirkChristopher Nolan megerősítette, hogy Sir Michael Caine szerepel a Dunkirk háborús filmjében. De ez nem is meglepő, hiszen 2005 óta a direktor minden filmjében feltűnt a színész.

A brit legenda olyan filmek kapcsán működött együtt Nolannel, mint a Csillagok között, A tökéletes trükk vagy a leghíresebb, A Sötét Lovag trilógia, ahol a hírhedt komornyikot, Alfredot formálta meg. De a Dunkirkben hol vagy milyen formában láthatjuk viszont Caine-t? A rendező elárulta, hogy egy hang cameot rögzítettek vele és ezzel rögtön a film elején találkozhatunk, az egyik korai jelentben, ahol a Tom Hardy által megformált pilótával kommunikál rádión – nyilatkozta az NJ.comnak adott interjújában, majd hozzátette:

Megdöbbentő számomra, hogy sokan nem ismerik fel a hangját, miközben az egyik legkülönlegesebb orgánum a mozikban. Nagyon szerettem volna beszuszakolni a filmbe, hiszen a karaktere kicsi kikacsintás “Az angliai csata” című filmes karakterére. Michael is így gondolta. Végtére is az összes filmemben benne kell lennie.

Christopher Nolan epikus filmje a 400 ezer katona megmentéséről minket is levett a lábunkról, grandiózusságával, felesleges vérfürdők nélkül téve mindezt, ráadásul ezúttal a rendező számára nehézségeket okozó érzelmeket is sikerült tökéletesen megragadnia.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kevin Spacey TOP 10
Következő cikk A Michael Myers ház keresi új albérlőjét