Death Wish előzetes – Charles Bronson után Bruce Willis áll bosszút


PHJm4oGDsgsZNJ 1 l

Régen találkozhattunk olyan Bruce Willis filmmel, melyben újra a fogunkat összeszorítva izgulhattunk érte egy vérbeli bosszúfilmben. Eli Roth rendező azt reméli, hogy végre megadja mindezt a közönségnek, a ’74-es Charles Bronson nevével fémjelzett, a klasszikus Bosszúvágy remake-jével, amely 2017 november 22-én debütál majd a tengerentúlon.

Roth szerint ez lehet Bruce Willis Elrabolvája, ami elsőre erősnek hangzik, de talán a 62 éves színész tényleg képes lesz újból a bosszúfilmek világába visszatérni. A direktor azért arra is kitért, hogy nem kell megijedni, merőben más lesz mint a Liam Neeson féle akció vagy a John Wick szerű remekül megkomponált adrenalinbomba:

A Bosszúvágy azért érdekes, mert nem egy CIA-tól nyugdíjba vonult fickóról szól, aki profi gyilkos, tudod nem egy John Wick, hanem egy hétköznapi figura, egy sebész és apuka egyben, aki életében nem ragadott még fegyvert, de a családja megbosszulása érdekében egyre profibb lesz, miközben az elkövetőkhöz egyre közelebb kerül. Új képességekre tesz szert, jobbá és jobbá válik, így a film végére sokkal közelebb áll John McLane-hez…

Íme a Bosszúvágy (Death Wish) trailere:

Ha valaki nem ismerné az eredeti 1974-es verziót egy kis gyorstalpaló hozzá: Az azonos című, 1972-es Brian Garfield regénye alapján készült akciófilm, melynek főszereplője az építész Paul Kersey, aki az új verzióban már sebész lesz. Kersey feleségét és lányát meggyilkolják, majd bosszú hadjáratba kezd az elkövetők ellen.

A sorozatrajongók pedig nézzék meg a Narcos 3. évadának új előzetesét, amely szeptember 1-jén fog elstartolni:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Matthew McConaughey és Idris Elba és a net legfontosabb kérdései
Következő cikk HÍRES FESTMÉNYEK HÍRES FILMEKBEN (4.)