Robert Redford és Jane Fonda ismét szerelmes lesz


Képkivágás 1

Rémisztő belegondolni, hogy a két többszörös Oscar-díjas színészlegenda, Robert Redford és Jane Fonda 50 évvel ezelőtt már a nagyvásznon szerepeltek közösen, a Mezítláb a parkban című Gene Saks rendezte filmben. Hamarosan ismét összeállnak, a Kent Haruf regényét adaptáló Our Souls at Night-ban, hogy megmutassák milyen is az őszi évszakban meglelni azt a bizonyos szerelmet.

A hivatalos szinopszis szerint, Addie Moore (Jane Fonda) váratlanul meglátogatja a szomszédját, Louis Watert (Robert Redford). A hölgy férje már évekkel ezelőtt elhunyt, szomszédja szintén özvegy, a kisvárosban évtizedekig szomszédok voltak, eddig mégsem tartották a kapcsolatot. Gyermekeik már régen elköltöztek, egyedül élik mindennapjaikat az üres házukban, így idővel a két karakter egymásba habarodik.

Ha pedig Robert Redford és Jane Fonda ismét egymásba szeretnek, annak mi csak örülni tudunk.

osan
Jelenetkép az Our Souls at Night-ból

Az Our Souls at Night a Netflix csatornáján lesz látható szeptember 29-től, premierje pedig a Nemzetközi Velencei Filmfesztiválon lesz, Addig is nézzétek meg a gyönyörű előzetesét a filmnek, melyben Redford és Fonda között még mindig működik az a bizonyos kémia:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jabba stand-up komikusokat nevel ki
Következő cikk M. Tóth Géza interjú - "'Aki nagy inspirációm a mai napig, az Bartók"