The Crown 2. évad előzetes – Folytatódik az egyik legdrágább sorozat


the crown

A Netflix kiadta minden idők egyik legdrágább sorozatának, a The Crown 2. évadához az első kedvcsinálót. A kritikusok által nagyra tartott széria következő évadát december 8-tól kereshetjük majd a szolgáltató felületén.

A The  Crown mélységeiben mutatja be II. Erzsébet királynő uralkodásának eddig még nem ismert oldalát, a II. Világháború után kialakult törékeny társadalmi rend szétválásával a középpontjában. Tulajdonképpen nem is ő a főszereplő, hanem sokkal inkább az egykori miniszterelnök, Harold Macmillen csökönyös figurája.  A sorozat első évada két Golden Globe-díjat zsebelt be, a legjobb drámai sorozatnak illetve a legjobb női főszereplőnek járót, mindezt megérdemelten, hiszen a díszletek, a karakterek megformálása és a királyi családi titkok felkutatása és valósághű felfestése lenyűgöző és tökéletes történelmi sorozattá teszi.
Most pedig befutott a 2. évad első kedvcsinálója, amely alapján a minden idők legdrágább szériája, a 156 millióból útjára indított történet folytatására sem lehet majd panaszunk.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Marvel Moziverzum kisfilmjei – 3. fázis
Következő cikk Jackie Channel készült a Lego Ninjago harci koreográfiája