The Killing of a Sacred Deer előzetes – Colin Farrell élete darabokra hullik


maxresdefault 1 1

Megkapta első kedvcsinálóját Yorgos Lanthimos új alkotása, a The Killing of a Sacred Deer, melyben Colin Farrell és Nicole Kidman alaposan megborzongat majd bennünket.

A direktor és Farrell már dolgoztak együtt a 2016-os A homár című film kapcsán, a mostani együttműködésük szintén a görög új hullámos filmek műfajában mozog majd. A szinopszis szerint Steven (Farrel), a karizmatikus sebész elképzelhetetlen áldozat meghozatalára kényszerül, miután az élete elkezd darabokra hullani, egy tizenéves srác miatt, akit a szárnya alá vett. Az események egyre baljóslatúbbá válnak, ahogy az a trailerből is kiérződik. Lanthimos ezúttal sem fogja meghazudtolni magát és bár egy szörnyű tragédia áll a középpontban, tulajdonképpen vicces, furcsa és groteszk képet fest a The Killing of a Sacred Deer, amit remekül kidomborít az előzetesben hallható Ellie Goulding dal horrorisztikus feldolgozása.

Lanthimos ismét forgatókönyvíróként is kivette a részét új filmjéből, melybe az a Efthymis Filippou volt a segítségére, aki az utolsó három játékfilmjét is írta, többek között a 2011-es Oscar-díjas Dogtooth-ot vagy a már említett A homárt. A The Killing of a Sacred Deer az idei Cannes-i Filmfesztiválon debütált, remélhetőleg hozzánk is eljut majd és borzonghatunk végre egy jót, addig is nézzétek meg az első idegtépő kedvcsinálóját.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Trónok harcának még A szupercsapat főcíme is jól áll
Következő cikk Horrorfilm rendezők gyerekkori félelmei