Robert Zemeckis élőszereplős A Jetson család sitcomot készít


borito 16

Az 1960-as évek egyik legszimpatikusabb televíziós családja volt A Jetson család és most több mint 50 év elteltével ismét visszatérnek majd. Az ABC berendelt egy pilot epizódot belőle, melyben Hanna-Barbera animációs sorozatát frissítik majd fel live-action változatban, azaz az animációt keverik színészekkel.

Ezt pedig nem más fogja levezényelni, mint a Vissza a jövőbe trilógia direktora, Robert Zemeckis. A pilot részek többnyire magukban foglalják, hogy ha mér berendelték, akkor valószínűleg egy teljes évadot vásárol meg a stúdió, melyet sugározni is fog majd. A live-action műfajának köszönhetően egy Space Jamhez és Roger nyúl a pácbanhoz hasonló kevert stílusú sorozatot kapunk majd, melyben az animált figurák a húsvér emberek mellett élnek.

A Deadline Hollywood értesülései szerint az új verziót Gary Janetti jegyzi majd, aki az NBC-nél többek között a Family Guy-hoz is több részt írt. Az élőszereplős A Jetson család 100 év múlva játszódik majd, amely egy modern szemszögön keresztül néz majd Amerika egykoron kedvenc családjára.

Az ABC új kezdeményezése remekül illeszkedik majd, a Modern család, a Feketék fehéren és a Goldberg család által képviselt sitcomos repertoárjukba. Az eredeti A Jetson család sorozatot is az ABC sugározta, mely egyszer már, 1985-ben megújult egy két évados verzió erejéig. Egyelőre premierdátumról még nem szól a fáma, de reméljük, hogy az összeállt kiváló alkotócsapat tényleg harmadszorra is képes lesz feléleszteni a kultikus animációs mesét.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Sense8 2. évad - kritika
Következő cikk A Harry Potter filmek horror plakátjai tönkreteszik a gyerekkorodat