Leonardo DiCaprio eljátszaná Stan Lee-t az életrajzi filmjében


21457971 1403508443051747 4441384739806214021 o

Elkerülhetetlen, hogy egy napon Stan Lee életrajzi filmet kapjunk. A Marvel legfőbb atyja elképesztően izgalmas és sikeres életet élt már eddig is, így biztosra vehető, hogy az álomgyár előbb vagy utóbb, de le fog csapni megfilmesítésére. A kérdés csak az, hogy mégis ki játssza az élő legendát a filmben? Stan Lee szerint Leonardo DiCaprio hatalmas Marvel fan és szerinte az Oscar-díjas színész akarja őt életre kelteni a jövőben.

A Wizard World Nashville-i egyik panelje alatt, Lee menedzsere, Max Anderson elmesélte, hogy Dicaprio a képregénykirály szomszédja volt és egy időben a Marvel nyugalmazott elnöke után rohangált, mint egy vérbeli rajongó, hogy beszélhessen vele a terveiről. Ezt követően Lee meglátogatta a házában a színészt, amelyről a következőképpen nyilatkozott:

Ő egy csodálatos rajongó, a szobák falain mindenütt hatalmas Marvel poszterek ékeskednek.

Lee aztán elmagyarázta, hogy egy életrajzi filmjéről esett szó és DiCaprio felvetette, hogy szívesen eljátszaná őt, majd ezt mondta a 94 éves képregényalkotó:

Csinálok egy filmet az életemről, amiben ő játszik engem, és azt mondom: Nem vagyok benne biztos, hogy elég jóképű vagy hozzám. Majd letesztelünk, megnézzük mi jön ki belőle, miképp festesz majd… De még ne éld bele magad nagyon, majd értesítünk.

Ez is bizonyítja, hogy Stan Leenek remek humorérzéke van, mindenesetre végignézve Lee több évtizedes karrierjét, mely során átformálta és megkedveltette a képregények világát az emberekkel, DiCaprio számára rengeteg megközelítési lehetőséget adhat a legenda életének krónikájának értelmezése során.

DiCaprio Stan Lee életrajzi filmjéhez való megszerzése ugyanakkor ismét hatalmas rivalizáláshoz vezethet a Marvel és  a DC között, hiszen a Warner Bros. által készített The Joker eredetsztorihoz is őt szeretnék megszerezni, de ez még csak pletyka, így ki tudja, hogy végül tényleg ő lesz e a bűnözők bohóchercege. Mit gondoltok, szerintetek jó választás lenne Leonardo DiCaprio Stan Lee életrajzi filmjének főszerepére?

leonardo
Leonardo DiCaprio egy rajongói képen, mint Joker

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 5 ok, amiért az AZ minden idők legjobb horrorfilm nyitányát produkálta
Következő cikk A gyurma Rick és Morty filmklasszikusokat parodizál