Jared Leto játssza majd Hugh Hefnert az életrajzi filmjében?


borito

Ahogy azt már biztosan hallottad, a Playboy alapítója Hugh Hefner a héten hunyt el 91 éves korában. Egy olyan örökséget hagyott maga utána, amely annyira problémás, hogy kitörölhetetlen a kultúrából, éppen ezért várható volt, hogy az izgalmas történetét előbb vagy utóbb filmre viszik. Arra viszont nem számítottunk, hogy a projekt olyan előrehaladott állapotban van, hogy már rendezője is akadt, aki régóta szeretné már megvalósítani ezt az életrajzi filmet, ráadásul főszereplőjelöltje is lenne az egykori Playboy császárára.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Brett Ratner (A vörös sárkány, Csúcsformában, X-men: Az ellenállás vége) végre megszerezte Hugh Hefner életének megfilmesítési jogait, amelynek főszereplője nem más, mint Jared Leto lesz.

Jared régi barátom, amikor meghallotta, hogy megkaptam Hef történetének megfilmesítési jogait azt mondta nekem: “Szeretném őt eljátszani, meg akarom őt érteni.” És ez Jarednek sikerülhet is, ő napjaink egyik legnagyobb színésze.

Ratner, aki a direktori székben foglal majd helyet a RatPac Entertainment (egyik alapítója Brett) égisze alatt készíti majd el a filmet, amelyen valójában már 2007 óta dolgozik, a projekt akkor akadt el, amikor a Warner Bros.-hoz kerületek a jogok de most teljes egészében visszakerült Ratner kezébe, így végre sínen van a 10 éve dédelgetett álma.

hugh hefner jared leto split getty h 2017

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Elhunyt Király Jenő Balázs Béla-díjas magyar filmesztéta
Következő cikk Kate Winslet 20 év után újból James Cameronnal forgat