Összeállt az élőszereplős Az oroszlánkirály stábja


borito 2

Megállíthatatlanul halad előre a Disney klasszikus meséinek élőszereplős változatává konvertálása, amit Az oroszlánkirály sem úszhat meg, ráadásul már a hivatalos szereposztását is közzétette a rendezője.

Jon Favreau direktor erős színészgárdát állított össze az 1994-ben bemutatott Az oroszlánkirály élőszereplős CGI remake-jéhez. Bár a legtöbb szereplő kilétét eddig is ismertük, akadnak benne érdekes megerősítések, mint Beyonce, aki Nalanak kölcsönzi majd a hangját. Íme a teljes lista:

the full cast of jon favreaus the lion king has officially been announced

 Az élőszereplő és animáció keverékeként leírt Az oroszlánkirály feldolgozásának koncepciójába a D23 Expo-n a sajtó képviselői már betekinthettek, ahol a mese Circle of Life nyitójelenetét láthatták újragondolva. A geektyrant.com újságírója szerint lélegzetelállító látványt nyújtott, ami annyira realisztikusra és fotószerűre sikerült, hogy a szintén Favreau rendezte A dzsungel könyve élőszereplős változata a közelébe sem ér, szerinte Az oroszlánkirály visszatérése az eddig látott CGI technológiát a következő szintre emeli majd a filmkészítésben. A szerkesztő szerint úgy lehet a legjobban leírni, mintha valódi helyszínen, valódi állatokkal képzelnénk el a jól ismert betétdallal nyitó képsorokat:

Azt, hogy Jon Favreau és csapata képes lesz e megugrani a 2 Oscar- és 3 Golden Globe-díjas mese által magasra állított mércét, ezzel igazolva a remake létjogosultságát, 2019. július 19-ig várnunk kell, ugyanis Az oroszlánkirály ekkor üvölti el magát ismét a mozitermekben.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Fülledt utcák (The Deuce) 1. évad - kritika
Következő cikk A Thor: Ragnarök élőben előadva az eredeti szereposztással