Időcsavar előzetes – A Disney lélegzetelállító filmmel jelentkezik


borito 28

Befutott a Disney nagy dobásának ígérkező Időcsavar első teljes előzetese, ami lélegzetelállító utazást kínál majd.

Nincs olyan stúdió, ami a Disney-nél pulzálóbb klasszikus fantázia történeteket tudna életre hívni, az Időcsavar  friss trailere is ezt bizonyítja. A kedvcsináló tökéletes keveréke a hátborzongatónak és a fantasztikusnak, a baljósnak és a csodálatosnak, ha pedig a látottak nem hazudnak, akkor a regény rajongói igazán elégedettek lehetnek majd az adaptációval jövő márciusban.

Az előzetes alapján a stúdió nem csak az epikus látványra gyúrt rá, a színészek listája is igen impozáns. Reese Witherspoon, Chris Pine, Zach Galifianakis és Oprah Winfrey is az Ava DuVernay (A semmi közepén, Selma) rendezőnő által dirigált amúgy nem túl erős történetet erősíti. Ami nagy vonalakban annyi, hogy Meg egy időutazási kísérlet miatt az ötödik dimenzióban ragadt apja felkutatására indul. A jó és a rossz, a fény és a sötétség tipikus harca, de talán a Disney mindezen tud majd egy nagyot csavarni. Kell is nekik, ugyanis 2003-ban már próbálkoztak egy tévé adaptációval, de a rajongók nem voltak elragadtatva tőle.

Madeleine L’engle idehaza Időcsavar címen kiadott ifjúsági regénye 1963-ban jelent meg és összesen 5 része született, így ha minden jól megy és sikeres lesz a film, akkor a jövőben tovább tudják szőni a történetet. A rendezőnőn nem fog múlni a dolog, aki a VFX technológia és a szereplőket érő valóságos impulzusok tökéletes keverékét alkotta meg a forgatások során.

Hogy az Időcsavar tényleg olyan lehengerlő és magával ragadó alkotás lesz-e, mint amit az előzetese ígér, azt 2018 március 9-én tudhatjuk meg, addig is nézzétek meg a kedvcsinálóját:

A film első posztere:

p awrinkleintime 7533a321

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Így kezdték Az Igazság Ligája szereplői gyerekként
Következő cikk A Coen tesók és a nyugalmat árasztó jeleneteik