Íme a Jurassic World: Bukott birodalom teljes előzetese


jurassic world fallen kingdom 3

A Jurassic World folytatásának, a Bukott birodalomnak első előzeteséből megtudjuk, hogy a felélesztett dinóknak ismét a kihalással kell szembenézniük.

A Universal Pictures 2015-ben Colin Trevorrow rendező segítségével folytatta a szebb napokat is látott Jurassic Park-szériát, ami az új trilógia nyitódarabjával, a Jurassic World filmmel világszerte több mint 1,6 milliárd dolláros bevételt hozott össze, ezzel minden idők negyedik legsikeresebb filmjévé előlépve.

Trevorrow a Bukott birodalomra már csak forgatókönyvíróként tért vissza az előző részt is jegyző Derek Conolly mellé, a rendezői székben J.A. Bayona (Szólít a szörny, A lehetetlen) váltotta őt. Természetesen Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is visszatérnek, melléjük csatlakozik Jeff Goldblum, aki utoljára a Jurassic Park 1997-es folytatásában játszotta el Dr. Ian Malcolmot, úgyhogy a retró faktor ezúttal is biztosítva lesz.

Ahogy az is biztos, hogy újfent Isla Nublar szigete áll majd a középpontban, jó néhány év elteltével a Jurassic World történéseit követően. A Bukott birodalomban egy kitörő vulkán fenyegeti kihalással a felélesztett dinókat és az új hibrideket, segítségükre siet az őshüllőket védelmező Claire. A mentőakcióra 2018. június 22-én kerül sor a mozikban.

Az előzetese alapján, mintha az eredeti trilógiát dolgozná fel a folytatás, amely a “bezárt parkban utat tört magának az élet” sztorijával kísértetiesen hasonlít a Jurassic Park 2. – Az elveszett világra.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Geek háború - Ennél szórakoztatóbb kisfilm idén már nem lesz
Következő cikk The Punisher 1. évad - kritika