Jar Jar Binks népszerűbb, mint Kylo Ren és Mace Windu – SZAVAZÁS


 

jarjarbinksforceawakens 156765 1280x0

A legújabb Star Wars rajongói felmérése arra a következtetésre jutott, hogy nem Jar Jar Binks a leggyűlöltebb karakter a messzi-messzi galaxisban. Nagy meglepetésünkre 5%-al nagyobb népszerűségnek örvend, mint az új trilógiából megismert Kylo Ren. Nektek melyik a kedvenc Star Wars karakteretek? Szavazzátok meg!

A Morning Consult 2200 felnőttet kért fel arra, hogy a Star Wars karaktereit rangsorolva állítsanak fel egy kedvencektől az utáltakig haladó listát.  Leia Organa nem nagy meglepetésünkre a voksok 73%-át megszerezve első helyen végzett, őt követte Luke Skywalker (72%), Csubakka, Yoda és R2-D2. Az új trilógia karakterei, mint Rey csupán csak 1%-os előnnyel tudta lekörözni Jar Jar Binkst, míg a gonosz figurák kiemelkedő képviselőjének, Darth Vadernek csak a 10. helyre futotta a szavazás során, akit közvetlenül fiatal változata, Anakin Skywalker előzött meg. Íme a teljes lista:

NEJVqt6jHmeDMR 1 1

A felállított rangsorból jól kirajzolódik, hogy a régebb óta velünk lévő karakterek prioritást élveztek a kis számú közvélemény-kutatásban, ahogy az is szembeötlő, hogy Kylo Ren az új szereplők közül sem nyerte el a rajongók szívét.

Jar 1731136980 2746735 1564x1024

A héten debütáló Az utolsó Jedik kapcsán érdemes lenne a cégnek még egy felmérést lefolytatnia, ugyanis nagyon kíváncsiak lennénk rá, hogy a Disney a gyerekek szüleit vásárlásra kényszerítő cuki Porg teremtménye mégis hol helyezkedne el a kedvenc karakterek rangsorában. Addig is szavazzátok meg szeretett karaktereteket a Star Warsból!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Új előzetes érkezett Spielberg Ready Player One sci-fijéhez
Következő cikk A 75. Golden Globe jelöltjei