Zöld utat kapott a John Wick-sorozat


john wick 3 filmi ne zaman cikacak pentilonA John Wick spin-off szériáját, a bérgyilkosok menedékét középpontba állító The Continentalt a Starz készíti el.

Keanu Reeves karrierjének felélesztője, a brutális közelharci jelenetekkel elkápráztató eddig két részt megélt John Wick hatalmas sikereket könyvelhetett el. Amellett, hogy nemrégiben bejelentették, hogy a Rémkirály története trilógiává bővül, aminek befejező, 3. fejezetét 2019. május 17-én küldik újabb gyilkoló körútra, a hónapok óta pletykált spin-off széria, a The Continentalt is hivatalosan zöld utat kapott.

Amit eddig tudunk, hogy a sorozat a John Wick franchise részét képezi majd, ami az exkluzív, bérgyilkosbarát Continental Hotel belső működésére összpontosít, a filmek története előtti időszakban. A pilot epizódot a három filmet is dirigáló, Chad Stahelski rendezi, míg a Kemény motorosok és a Drót alkotója, Chris Collins jegyzi a forgatókönyvet, míg az executive producerei Chad Stahelski, David Leitch, a filmeket is jegyző Derek Kolstad és Keanu Reeves lesznek. És ami Reeves felbukkanását illeti, a Starz programigazgatója, Carmi Zlotnik szerint:

Számíthatsz rá, hogy a sorozat bizonyos pontján találkozhatsz vele.

Lance Reddick in John Wick 2A John Wick mellékágának minden adott az univerzumbővítésre, a hotel alkalmazottait középpontba helyező cselekményével pedig végre jobban megismerhetjük ezt a misztikus és zárt világot, ami jelenleg hivatalos bemutatódátummal még nem rendelkezik.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az első fotók és teaser A szolgálólány meséje 2. évadából
Következő cikk A hét röhögései (225.)