Hallgasd meg Tom Hardy rap albumát 1999-ből


tom hardy2

Mielőtt Tom Hardy nagy színésszé vált volna Hollywoodban, feltörekvő rapperként igyekezett megkeresni a napi betevőre valót. Hogy a zenei világ felfigyeljen rá ekkoriban készített egy kábító hatású mixet is, amit aztán végül nem jelentetett meg.

A BBC Newsbeat 2011-es interjújában Hardy elárulta, hogy 14-15 éves lehetett, amikor rímfaragásba kezdett, a megírt számok felvételei is elkezdődtek, de aztán közbeszólt a jövedelmezőbb és biztosabb hátteret nyújtó színészet, így végül sosem került kiadásra az album.

Eddig, ugyanis partnere Eddie Too All DJ, vagyis a BAFTA-díjnyertes forgatókönyvíró, Ed Tracy feltöltötte Tommy No. 1 művésznéven tevékenykedő Tom Hardy rapperrel közösen kreált albumukat, az 1999-es Falling On Your Arse befejezetlen felvételeit. Toljátok le a nacit, csapjátok hátra a baseball sapit és merüljetek el a hiphop kultúra egyik ékkövében:

 

A hallottak alapján nem bánjuk, hogy Hardy végül a színészet mellett voksolt, hiszen így a nemes cselekedetei is nagyobb visszhangot kapnak, mint a nemrégiben a Battersea Dogs & Cats Home menhely fotójának megosztása az Instagramján, melyben a 40 éves köztudottan kutyaimádó sztár a londoni Victoria Parkban elhagyott 8 hetes kölyökkutyáknak segített új otthont találni. A rosszfiús imidzsét rapperként az ilyen húzásaival gyorsan lerombolta volna.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Új előzetest kapott a Tomb Raider
Következő cikk Tarr Béla Sátántangóját 4k-ban újra bemutatják a tengerentúlon