Fassbender csatlakozott a Kung Fury 2 stábjához


fury913

A Bloom bejelentette, hogy az Oscar-jelölt Michael Fassbender is felbukkan David Sandberg akció-vígjátékában, a Kung Fury folytatásában.

Korábban már megerősítették, hogy David Hasselhoff lesz a partnere, aki a rövid szerepét követően ismét felbukkan majd a 80-as évek lézertől átitatott őrületében. A kultstátuszba emelkedett 2015-ös Kung Fury javarészt közösségi finanszírozásból valósult meg a Kickstarteren keresztül, majd a cannes-i filmfesztiválon a rövidfilmek kategóriájában is bemutatkozott, míg a világszerte 40 milliós nézettsége már önmagában megalapozott a folytatásnak.

Ráadásul ezúttal nem fél, hanem másfél órás változat készül az 1985-ben játszódó második részhez, ami a KatzSmith Productions zászlaja alatt készül és a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon is felbukkan majd.

A történet ezúttal sem fog hiányt szenvedni az őrületből: Miami utcáit Kung Fury és csapata, a Villámkopók biztonságossá tették. Az egyik kollégájuk tragikus halálát követően az elit alakulatot feloszlatják, pont a legrosszabbkor, ugyanis egy titokzatos gonosztevő a végítélet fegyverét igyekszik megszerezni a Führer számára.

Ha valaki nem hallott volna még erről a retró sokkról

Hivatalos premierdátummal még nem rendelkezik a Kung Fury 2, de a forgatásokat idén nyáron megkezdik.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tíz híres romantikus filmjelenet, amin ma kiakadnánk
Következő cikk Scorsese The Irishmanje egyre drágább lesz