Júniusban nyit a Toy Story Land


disney2

Most már hivatalos: a Toy Story Land 2018. június 30-án nyitja meg kapuit a Disney Worldben. Már egy ideje épül a világhírű szórakoztatópark új része, a nyár elejére kerül teljesen fogadóképes állapotba, így a Disney-rajongók joggal lehetnek izgatottak. A párizsi vidámparkban majd egy éve működik már Toy Story Land, az amerikai Disney-fanatikusoknak viszont még tűkön kell ülnie az építkezés befejeződéséig.

Amíg csak ülünk a fenekünkön és türelmesen várjuk a Toy Story 4 megjelenését, a mese rajongói élvezhetik addig a Toy Story Land kínálta élményeket, melyek Andy játékainak méretére „zsugorítják” a látogatókat, és a kedvelt Toy Story-karaktereik, köztük Woody, Jessie, Buzz, Slinky, a kis marslakók vagy a zöld játékkatonák, és még sok más kedvencük társaságában nézhetnek körül ebben a világban. A vidámpark új részében Andy lábnyomai több mint 25 méter hosszúak, hogy teljes legyen a „kicsiség” élménye. Ha valakit érdekel, ez egy 240-es méretű cipőnek felel meg, ami, valljuk be, rendkívül nagy.

Az új Toy Story Land több mint 11 hektáron terül el, és tartalmazza Slinky Dog-pályát is, amely egy hullámvasút, melyet Andy a mega-készletéből szerelt össze, és amelynek tetején Slinky Dog és Jessie ücsörög. Emellett ott vannak még a pörgős ufó-csészealjak is a Pizza Planet-ből, melyekben a kis zöld marslakók keringenek. Még az óriási kampó is ott lóg felettük. A vadonatúj parkrész az igazi Toy Story-élményt nyújtja a vendégeknek hamisítatlan Disney-kiadásban – úgy tűnik, hogy valamit nagyon eltaláltak vele!

Toy Story Land Disney World June 2018

A Disney World vendégek egy vadonatúj, újratervezett játékboxon át juthatnak el Toy Story Mania!-hoz, ami 2008 óta óriási népszerűségnek örvend, ám emiatt mindig órákig kell sorban állni. Ez azonban egy harmadik sávval bővült, így többen játszhatnak a 3D-s lövöldözős játékkal, így csökkentve a várakozási időt. A Toy Story Land tematikus ételeket is kínál, miközben a látogatók hatalmas zsírkréták és játékkockák között töltik tartalmasan az idejüket. A kockákról csak annyit, hogy több mint 400 van belőlük Andy Toy Story Land-béli udvarán.

Egyelőre nem világos, hogy az éves bérlettel rendelkezők exkluzív módon is bepillantást nyerhetnek-e a Toy Story Land-be, mielőtt az megnyílik a nagyközönség számára. Az elképzelhető, hogy hamarosan hamarosan bejelentenek valami hasonló akciót a nyitás jó fogadtatását előkészítendő. Azt sem tudni, hogy a park új látnivalói hogyan érintik majd a „FastPass”-rendszert (tehát a várakozást megrövidítendő előzetes bejelentkezésen és időpontfoglaláson alapuló rendszert), remélhetőleg a Disney mielőbb részletes információkkal szolgál majd. Az egyik dolog, amire az első évben az új parkrészben biztosan számítani lehet, a szuperhosszú várakozási idő néhány parkelemnél. Addig is, amíg a június 30-i nyitást várod, nézegess fotókat Toy Story Landről, és keresd fel a Disney Parks weboldalát további információkért.

Forrás: www.movieweb.com

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Foxtrott - kritika
Következő cikk Mennyit tudsz a ma 80 éves Szabó Istvánról? - Kvíz