Benedict Cumberbatch kis teáskannaként énekel egy nemes kampány kedvéért


benedict cumberbatch1

Kíváncsi vagy milyen lenne Benedict Cumberbatch, mint éneklő teáskanna? Szívesen részt vennél a Bosszúállók: Végtelen háború premierjén? Akkor most minden vágyad teljesülhet, előbbit egy videó üzenetben nézheted meg, utóbbira pedig jegyeket nyerhetsz, ha adományozol.

Az elmúlt években az Omaze különböző színészekkel, sportolókkal és zenészekkel indított egyedülálló versenyeket, hogy jótékonysági szervezeteket támogassanak felhívásaikkal. Legújabb kampányukat a Marvel Studiosszal karöltve, maga Doctor Strange, Cumberbatch ismertette.

A videóüzenetben, amit a rutinos színész egy vokális gyakorlattal indít, ismerteti a nyereményt, ami egy út és páros jegy a Végtelen háború Los Angeles-i premierjére, illetve egy kihagyhatatlan teázás közbeni beszélgetés lehetősége magával a színésszel. Ha azt hinnéd, hogy Cumberbatch mindezt nem gondolja komolyan, drámai hangsúllyal előadott mondata az “Én egy kicsi teáskanna vagyok” biztosan eloszlatja a kétségeidet.

Annak érdekében, hogy életed legjobb napját élhesd át, minimum 10 dollárt kell adományoznod, ha nem is nyersz a pénzed jó helyre megy, ugyanis a nigériai lakosok oktatási és egészségi körülményeit javító GEANCO szervezet kapja majd meg.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Danny Boyle rendezheti a 25. James Bond-filmet
Következő cikk A Légió 2. évadának új előzetese alaposan összezavar