Danny Boyle rendezheti a 25. James Bond-filmet


Daniel Craig james bond BW

Mennek a találgatások, hogy a sorban 25. Bond-filmet ki dirigálhatja majd. Egy biztos, a minap Christopher Nolan megcáfolta a pletykákat, miszerint ő az egyik esélyes a film élére, a Variety friss információi alapján pedig az MGM és az Eon stúdiók listáján szerepel a Trainspotting és a Gettómilliomos direktora, Danny Boyle.

Bár még formális ajánlatot nem kapott az Oscar-díjas rendező, a stúdió egyik főnöke szerint Boyle régi álma egy Bond-filmet levezényelni, így komoly érdeklődést mutat a projekt iránt.

Ha Boyle vállalja a 007-es jubileumi kalandjának levezénylését, akkor a hosszas huzavona után szerepébe visszatérő Daniel Craiggel együtt dolgozik majd, akinek valószínűleg ez lesz az utolsó felbukkanása a legendás kém bőrében. A 2019. november környékére időzített, idáig Bond 25 munkacímen futó film előző két része a franchise legjövedelmezőbb darabjai voltak Sam Mendes rendezésében. A Skyfall világszinten 1,1 milliárd dollárt, míg a Spectre 880 milliót hozott a stúdiónak.

Miután Mendes bejelentette, hogy nem vállalja el a zsinórban harmadik folytatás dirigálását olyan nevek merültek fel utódjaként, mint Denis Villeneuve (Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049), David Mackenzie (A préri urai) vagy Yann Demange (’71), akik már hivatalosan is lekerültek a lehetséges jelöltek listájáról.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jessica Chastain tárgyalásokat folytat az AZ folytatásának szerepéért
Következő cikk Benedict Cumberbatch kis teáskannaként énekel egy nemes kampány kedvéért