Hírszerkesztőket és cikkírókat keresünk a sorba!


borito 21

A hetedik sor közepe kreatív, kellő szakmai háttérrel bíró csapata hírszerkesztőkkel és cikkírókkal bővülne. Az egyre csak fejlődő weboldalunknépes facebook családunk, twitterünk, tumblr-ünk, és youtube csatornánk lassacskán túlnő rajtunk, így szükségünk van tetterős, filmekben jártas emberekre, akikkel kiegészülve újabb kihívásokat gyűrhetnénk le a sorban.
Nem gyakornokot keresünk, ám ez sem lehet akadály, ha a kommunikáció és marketing iskola végét taposva még nem találtál gyakorlati helyet, amit papírral igazolnod kellene, ugyanakkor szívesen fogadjuk a fásult vérprofik jelentkezését is, akik a filmekkel kelnek és fekszenek.

Apró feltétel: némi filmismeret és humor (hozzánk).

Feladatok: a filmvilág  berkein belül megjelenő hírek átvétele, fordítása, saját cikkek készítése mozgókép témában, saját ötletek alapján is, a belső rendszerünkbe feltöltve, formázva (nem kell megijedni, könnyen kezelhető rendszerünk van, aminek használatát meg is mutatjuk). Otthonról végezhető feladat.

Fizetés: ez nonprofit oldal, így sajnos publikáláson és gyakorlati hely biztosításán kívül jelenleg nem tudjuk mással honorálni a munkát.

Eddig nem hangzott úgy, mint az év lehetősége, de miért ne lehetne az?

Ha még olvasod, akkor idevárjuk a jelentkezéseket, egy általad írt, szerinted fontos filmes hírrel, vagy kritikával, sajátcikkel: info@hetediksor.hu

Szeretettel várnak a Sortársak!

Arról is biztosítunk minden jelentkezőt, hogy hasonló helyzetekbe nem kényszerítünk senkit!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Megvan a Boba Fett Star Wars spin-off rendezője!
Következő cikk Több nő is zaklatással vádolja Morgan Freemant