Jön a Vissza a jövőbe képregény magyarul!


vissza a jovobeA Panel Kalandor (magán)kiadónak, mely célkitűzése, hogy olyan képregényeket hozzon el a magyar olvasókhoz, melyek bebizonyítják, hogy miért is a képregény a legjobb történetmesélési médium.

martyFluxus kondenzátorokat beizzítani, mert Marty McFly és a Doki visszajönnek a jövőből! Így igaz, ha téged is rabul ejtett valaha az időutazás, vagy csupán maradtak még benned kérdések a trilógiát követően, akkor most ezekre mind választ kaphatsz ebben a 152 oldalas, kemény fedeles kiadásban.

Az IDW 2015. október 21. indított sorozatához visszatért az eredeti trilógiát megálmodó Bob Gale is, hogy John Barber (Transformers) és Erik Burnham (Ghostbusters) írókkal együttműködve választ adjon olyan kérdésekre, amelyek már a ’80-as évek óta foglalkoztatják a rajongókat.
Az első öt füzetet csokorba szedő gyűjteményes kötetben minden kalandot másik rajzoló formált, így a sokszínűség végig garantált. A vizuális csúcsra járatás olyan alkotók kezében van, mint Dan Schoening (Ghostbusters), Brent Schoonover (Batman ’66), Marcelo Ferreira (Angry Birds Transformers), Erik Evensen (Ghostbusters), és még sokan mások.

Az első kötetben olyan 1,21 gigawatt energiával felvillanyozó történetek lapulnak, melyek elregélik a Doki és Marty első találkozását, Lorraine és George hajszáját Calvin Marty Klein után, Biff juraidőszakbeli kiruccanását, valamint a Doki első jövőbeli vizitjét. És ha mindez nem volna elég, még egy kifejezetten impozáns címlap galériával is találkozhatsz a könyv végén!

A Vissza a jövőbe – Elfeledett regék és alternatív idősíkok kizárólag a kiadótól lesz kapható, előrendeléssel, előfizetéssel, mely a panelkalandor[KUKAC]gmail [PONT]com e-mail címen intézhető. Rendelési időszak: június 17., megjelenés júliusban. A kötetből annyi fog készülni, amennyi előrendelés addig érkezik.

Van facebook oldal is, akit érdekel a könyv, már rendelheti is 3980 Ft-ért, szállítással.szereplok

Az 1. kötet történetei tehát:

– Marty és Doki megismerkedése – Doki munkája a Manhattan Projecten – Hogyan égett le Doki villája? – Hogyan szerezte Doki a DeLoreant? – Mi történt Lorraine-nal, George-dzal és Dokival “Calvin Klein” eltűnése után? – Hogyan és mennyi ideig tanulta meg az öreg Biff az időgép kezelését, miért ragadtak be az időáramkörök 1885 január elsejére? – Hogyan jött össze Marty Jenniferrel, és kezdett el rivalizálni Needles-szel? – Hogy is volt Doki első útja 2015-be? – Clara élete Hill Valley előt

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Fehér hó (Snowfall) 1. évad - Kritika
Következő cikk A hét röhögései (244.)