A Bad Boys minisorozat Jessica Albával erősít


borito 11

Ahogy már korábban bejelentették, a Bad Boys filmeknek 2020-ban jön a folytatása, Bad Boys for life címen, azonban itt nem álltak meg a film készítői, úgy tűnik egy mini sorozat is készülőben van, az LA’s Finest.

A sorozatban az eddigiektől eltérően most nem Will Smith, és Martin Lawrence karakterére fognak fókuszálni, hanem inkább Gabrielle Union (Syd) személyét fogják előtérbe helyezni, akit a Bad Boys 2-ben láthattunk, valamint egy teljesen új karaktert is bevontak a sorozatba, akit Jessica Alba fog alakítani.

Az eredeti filmekben Smith és Lawrence (Mike Lowrey és Marcus Burnett) nyomozók bőrébe bújtak, akiknek tréfás párosa Miamiban próbálta lekapcsolni a város legveszélyesebb drogkartelljeit.

A folytatás, ahogy már említettük, Marcus testvérének Sydnek (Union) a karakterére fog koncentrálni, ugyanis nem csak közte és Mike között fog egy romantikus kapcsolat szövődni, de később kiderül, hogy Syd a DEA egyik beépített tagja. A sorozat ugyanakkor Syd életét, onnantól fogja feltárni, hogy Los Angelesben LAPD detektívvé válik, egészen addig, a pillanatig, amíg összeáll partnerével, a Jessica Alba által megformált Nancy McKenna-val.

A 13 részes sorozatot a Brilliáns elméket is jegyző Anton Cropper fogja rendezni, és az executive producerek között megtalálható Union és Alba is.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az ifjú Willy Wonka szerepére három sztár is esélyes
Következő cikk Jurassic World: Bukott birodalom - kritika