David Lynch nem zárkózik el a Twin Peaks folytatásától


cooper

Ugyan a Twin Peaks című sorozat egy időre eltűnt, nem kizárt, hogy a rajongók legnagyobb örömére visszatér a negyedik évaddal.

David Lynch egy interjúban utalt rá, nem biztos, hogy úgy lesz vége a sorozatnak, ahogy azt mindenki gondolta. Bár részletek se a forgatásról, se a cselekményről nincsenek, valószínűleg David Lynch nem célozgatna folytatásra, ha nem lenne tervben. A rendező egy későbbi beszélgetésben dicsérte a televíziót, és elmondta, bármi is lesz a következő projektje, a TV-ben lesz bemutatva.

A játékfilm leáldozóban van napjainkban, és ugyan ez szomorú, a kábeltévéjé a jövő. A filmeseknek nagyobb szabadsága van, folytathatják történeteiket. Csodálatos ez a formátum, azonban ez mégsem a szélesvászon, a képben és a hangban is van egy kevés megalkuvás.

A Twin Peaks harmadik évada megosztó volt a közönség körében, sokak idegennek tartották az eredeti évadoktól. Mit gondoltok, van még Cooper ügynökben elég erő a következő évadhoz? A harmadik évad lezárása meglehetősen sok kérdést vetett fel, ám Lynchet ismerve nem garantált, hogy ha lesz is új évad, az mindent megmagyaráz majd.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Légió 2. évad - kritika
Következő cikk A Coen tesókkal autókázni nem éppen életbiztosítás!