David Lynch nem zárkózik el a Twin Peaks folytatásától


Ugyan a Twin Peaks című sorozat egy időre eltűnt, nem kizárt, hogy a rajongók legnagyobb örömére visszatér a negyedik évaddal.

David Lynch egy interjúban utalt rá, nem biztos, hogy úgy lesz vége a sorozatnak, ahogy azt mindenki gondolta. Bár részletek se a forgatásról, se a cselekményről nincsenek, valószínűleg David Lynch nem célozgatna folytatásra, ha nem lenne tervben. A rendező egy későbbi beszélgetésben dicsérte a televíziót, és elmondta, bármi is lesz a következő projektje, a TV-ben lesz bemutatva.

A játékfilm leáldozóban van napjainkban, és ugyan ez szomorú, a kábeltévéjé a jövő. A filmeseknek nagyobb szabadsága van, folytathatják történeteiket. Csodálatos ez a formátum, azonban ez mégsem a szélesvászon, a képben és a hangban is van egy kevés megalkuvás.

A Twin Peaks harmadik évada megosztó volt a közönség körében, sokak idegennek tartották az eredeti évadoktól. Mit gondoltok, van még Cooper ügynökben elég erő a következő évadhoz? A harmadik évad lezárása meglehetősen sok kérdést vetett fel, ám Lynchet ismerve nem garantált, hogy ha lesz is új évad, az mindent megmagyaráz majd.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szállj be te is a filmek liftjeibe!
Következő cikk Ilyen, ha a Coen tesókkal autókázol!