Hamarosan foroghat a Szellemkutya folytatása Forest Whitakerrel


borito 41

Közel 20 éve már, hogy Jim Jarmusch kult-klasszikusa a Szellemkutya Forest Whitaker csendes harcosával bemutatkozott. Bár a rajongók rég lemondtak a folytatásáról, most hirtelen zúgolódás történt a projekt körül és az új információk szerint júliusban már kezdhetik is forgatni.

Még tavaly novemberben osztotta meg Twitteren RZA, aki zeneszerzőként és színészként is közreműködött a filmben, hogy a Szellemkutya folytatásán munkálkodnak, melyben Jim Jarmusch rendező mellett Whitaker is visszatér majd a főszerepbe. Ezt követően csak annyit lehetett tudni, hogy Tilda Swinton is csatlakozott a direktor projektjéhez, ezzel a Halhatatlan szeretők után másodszorra is együtt dolgoznak majd.

Az Omega Underground a napokban szerzett tudomást arról, hogy Swinton hamarosan nekilát Jarmusch-al közös filmjének, bár a címét és további információkat nem árult el róla. A jelentés azt állítja, hogy a titokzatos projekt, amit júliusban kezdenek el forgatni nem más, mint a Szellemkutya 2. Azt azért fontos megjegyezni, hogy hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, mégis az előzetes bejelentések és információk alapján nagyon is logikus következtetésnek tűnik.

Főleg ha hozzávesszük RZA tavaly tett nyilatkozatát is:

Jó barátommal, Jim Jarmusch-al és Forest Whitakerrel már aláírtunk a filmre, producere is van a projektnek egy bizonyos Dallas Jackson személyében és már forgatókönyvünk is van, így biztos, hogy a Szellemkutya 2 visszatér a mozikba vagy a kisképernyőkre.

Az 1999-ben bemutatott Szellemkutya bár nem robbantott kasszát (világviszonylatban 6 millió dollárt szedett össze), az évek során rengeteg rajongót szerzett, ami vitathatatlanul nagy hatást gyakorolt a John Wick-szériára is, így talán az utoljára a 2016-os Gimme Danger dokufilmmel jelentkező Jarmusch a mozikban tudja majd bemutatni  Szellemkutya folytatását.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk David Bowie mint Joker? - A popkultúra ágai ismét összemosódnak
Következő cikk Íme a Marvel rajongó, aki 100 alkalommal látta a Végtelen háborút