Íme a Marvel rajongó, aki 100 alkalommal látta a Végtelen háborút


borito 42

Az már régen bebizonyosodott, hogy a képregényadaptációk az egyik legkeményebb rajongótáborral büszkélkedhetnek, de még közöttük is kiemelkedik fanatizmusával a britek szuperrajongója, Kieren Harvey, aki eddig 100-szor látta a Bosszúállók legújabb kalandját, ezzel jócskán hozzájárulva a Végtelen háború 2 milliárd dollárt is meghaladó bevételéhez.

A Staffordshire-ben élő 17 éves srác természetesen bizonyítékkal is képes szolgálni az elsőre hihetetlennek hangzó vetítésmennyiség kapcsán, ugyanis minden egyes általa váltott jegyet a filmre megőrzött, amiről egy büszke videót is készített:

Harvey a Bosszúállók 3 felé tett félelmetes elkötelezettségét mi sem tanúsítja jobban, minthogy legtöbbször egyedül ült be a 2 óra 40 percet számláló mozira, ami egy hőstettel is felérne. Összesen 16.000 percen vagyis 267 órán át nézte, ahogy kedvenc karaktereit Thanos péppé veri. Mindez 11 teljes napot jelent az életéből a premiertől számítva kevesebb mint két hónap alatt, és ki tudja még hányszor fog rá beülni.

A végtelennek tűnő mozizásával egyébként lenyomta az eddigi csúcstartót, az amerikai Charlotte-ot, aki idáig 45-ször látta a filmet.

A rajongók Titánja az Unilad magazinnak a nem mindennapi teljesítményéről csak annyit nyilatkozott, hogy:

Nem terveztem el előre, hogy ennyiszer megnézem a filmet, egyszerűen csak megtörtént.

Majd azt is hozzátette, hogy a Fekete Párducot harmincszor, míg a Deadpool folytatását hússzor látta eddig, a Twitter-oldaláról pedig azt is megtudhatjuk, hogy a Nyomd, bébi, nyomdra 13, Az utolsó Jedikre pedig 12 alkalommal ült be a mozikban.

A Russo tesók most megnyugodhatnak, ugyanis egy ember már biztosan lesz, akin nem múlik majd a folytatás rekordbevételének elősegítése. Ez pedig a hősük, Kieren Harvey:

harvey 1
A Marvel fanok legje, Harvey

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hamarosan foroghat a Szellemkutya folytatása Forest Whitakerrel
Következő cikk Billy Dee Williams újra Lando Calrissian bőrébe bújhat