Tom Holland elárulta a Pókember: Hazatérés folytatásának címét


borito 59

A Marvel Moziverzum Spoiler-Manjének csúfolt Tom Holland, aki a Végtelen háború áprilisi premierjét követően érdemelte ki a nevét miután a film fordulatait rendre elkotyogta ismét lecsapott és ezúttal a Pókember: Hazatérés folytatásának címét szivárogtatta ki.

Holland a seattle-i Ace Comic-Conon tartózkodik Sebastian Stan és Anthony Mackie társaságában, ahonnan egy backstage videó keretében jelentkezett be az Instájáról, hogy bocsánatot kérjen a rajongóktól, amiért nem készültek semmivel a Pókember folytatását illetően.

De ahogy azt tudjuk az angol színészről, az ő esetében a “semmi” is egy breaking hírrel ér fel, így amikor éppen azt mutatja az iPadján, hogy kézhez kapta a film forgatókönyvét, annak borítóján tisztán kivehető a tervezett folytatás címe, ami a Spider-Man: Far From Home lesz (magyarán Pókember: Messze az otthontól).

 

Sorry for no announcements, but I love you guys ♥️

(@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Persze a videó elején hallható gúnyos bocsánatkéréséből kiindulva szándékos szivárogtatásnak tűnik mindez, amit ezúttal a Marvel Studios rendezett meg. Ezt támasztja alá az is, hogy a videót azóta sem töröltették Hollanddal, illetve közleményben sem cáfoltak rá a dologra, de az is előfordulhat, hogy ismerve a színészüket neki külön munkacímmel ellátott forgatókönyvet készítettek, esetleg átverés az egész.

Annyi viszont már biztos a Bosszúállók 4-et követő első filmről, hogy ismét Jon Watts rendezi, míg Michael Keaton újból keselyűt alakítja, főellenségként pedig Mysterio szerepére Jake Gyllenhaalt szeretné a stúdió megnyerni

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Dark Crimes - kritika
Következő cikk Kit Harington és Rose Leslie tegnap összeházasodtak