A Hulu forgalmazza majd az Interjú a vámpírral könyveposz sorozatváltozatát


borito 35

Már két éve annak, hogy a Vámpírkrónikák megjelenése hivatalosan is bejelentésre került. Az azóta eltelt időben a forgatás a Paramount TV és az Anonymous Content stúdióiban zajlott, azonban a végeredmény a Hulu égisze alatt kerül bemutatásra.

A sorozat Anna Rice 11 kötetes Vámpírkrónikák című könyveposzát dolgozza fel. A széria első epizódja 1976-ban került forgalomba Interjú a vámpírral címen. Ebből 1994-ben készült egy sikeres filmadaptáció, Tom Cruise, Brad Pitt és Antonio Banderas főszereplésével.

Ám a Vámpírkrónikák inkább Anne egy 1985-ös regényére, a Lestat, a vámpírra fókuszálna.   A cselekmény Lestat de Lioncourt karakterét helyezi középpontba, bemutatva a férfi eredettörténetét és a számos kalandját.

rice

Anne és fia Christopher Rice együtt dolgozik a forgatókönyvön, ráadásul Christopher a produceri feladatokat is elvállalta. Az alkotópáros célja egy kimagasló minőséget képviselő sorozat elkészítése, ami elmondásuk szerint a Trónok harcához hasonló pontossággal dolgozná fel az alapművet.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - kritika
Következő cikk Paul Verhoeven 80