Brad Pitt is csatlakozott Tarantino Manson-filmjéhez, aminek már címe is van


tarantino brad pittKorábban megírtuk, hogy Leonardo DiCaprio szerepelni fog Quentin Tarantino új filmjében, a 2012-es Django elszabadul után ez lesz a második közös projektjük, most már az is hivatalos, hogy Brad Pitt pedig a 2009-es Becstelen Brigantyk után szintén újra együtt forgat az utóbbi időben viharos botrányokba keveredő Mesterrel.
Ráadásul a 9. film most már nem munkacímet visel, hanem a véglegeset, ami elvileg a Once Upon a Time in Hollywood lesz. Igen, ez sem véletlen, a Volt egyszer egy Hollywood címadással az általa (is) nagyon tisztelt Sergio Leone előtt kíván tisztelegni.

Quentin 5 évig dolgozott a sztorin, amiről egyre többet lehet már tudni. A gyilkosság csak háttértörténetként szolgál majd. 1969 nyarán játszódik, és a Sharon Tate szomszédságában lakó DiCaprio az egykori tévés westernszínészt, Rick Daltont testesíti meg, aki szeretne végre igazi mozisztár lenni, ráadásul Cliff Booth, Dalton dublőre, akit elvileg Brad Pitt elvileg szintén szebb jövőről álmodik.

Tarantino már felkérte Margot Robbie-t, de erről még nincsen végleges hír, ahogya Al Pacino és Tom Cruise szerepeltetésével kapcsolatban sem. Az viszont szinte biztosnak tűnik, hogy Sharon Tate egykori férje, Roman Polanski színész/rendezőre külön szerep íródott, így őt láthatjuk majd a gyilkosság 50. évfordulójára időzített, 2019. augusztus 9-én bemutatandó filmben. A 100 millió dolláros büdzséből készülő mozi ilyen szereplőgárdával már nem tűnik olyan nagy kockáztatásnak a Sony részéről.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Steve Martin és Martin Short különleges videóval jelentette be Netflixes komédiájukat
Következő cikk Bruce Willis szerint még nincs veszve a Die Hard 6