Tom Hardy megerősítette, hogy még több Mad Max-film érkezhet


borito 47

Mad Max – A harag útja hatalmas sikerrel robbant be a mozikba 2015-ben. Az egekig magasztalták a rajongók és a kritikusok is. Ez nem volt elég a filmnek, az osztatlan éljenzésen túl még bezsebelt nem kevesebb, mint 10 Oscar jelölést is.

Most, úgy tűnik, újra beautóznak majd a mozikba Mad Max-ék, építve a két éve tartó törhetetlen népszerűségre. Tom Hardy, a San Diego-i Comic-Conon azt nyilatkozta, hogy nemcsak  hogy szívesen szerepelne további Mad Max-filmekben, az egész filmes stáb pusztán a jelre vár, hogy beleugorhassanak az újabb filmek forgatásába.

Mindig is az volt a terv, hogy egy Mad Max trilógia készüljön, szóval ha mondhatom ezt, csak arra várunk, hogy megjelenjen előttünk a lehetőség, hogy felvillanjon a zöld lámpa, és tovább léphessünk a következő filmek forgatására.

Tom Hardy szerint a 2015-ös Mad Max-film is hatalmas költségek árán nyerte el végső formáját, valószínűleg jelenleg is pénzbeli akadályok állnak azon bizonyos jel felvillanásának útjában.

 

Tényleg nehéz elképzelni, hogy nemet mondanak egy ilyen szuperfilm, és szuperfranchise-nak ígérkező széria forgatására. Azonban Tom Hardy szerint ez a helyzet, a film létjogosultsága a Warner Bros. kezében van. Az őrülten sikeres film főszereplője nem hagy csüggedni minket, ugyanis az egész stáb nevében ígéretet tett:

bár valóban a Warner Bros. kezében van a film, ha csak egy kis lehetőséget is látunk a trilógia beteljesítésére, azonnal megragadunk minden alkalmat a forgatásra.

Annak ellenére, hogy a további Mad Max-filmek gondolata több, mint izgalmas, a rajongóknak mindenképpen várni kell a „végső ítéletig”. Ugyanis a 2015-ös Mad Max – A harag útja rendezője,  George T. Miller elég jelentős pert akasztott a Warner Bros. nyakába, tekintve a 7 millió dolláros tartozást a stúdió részéről. Amíg ezek az ellentétek nem rendeződnek, nincs nagy esély az új Mad Max filmekre.

Pedig milyen szuper lenne, igaz? Hiszen ez a film egyike azon kevés mozgóképeknek, amelyek méltó ellenfélnek bizonyulnak a szuperhősökkel szemben a mozivászon csataterén.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Nyár - kritika
Következő cikk Megható a Paul Walker dokumentumfilm előzetese