Tom Hardy DiCaprio tetkója


Tom Hardy 2016-ban szokatlan fogadást kötött Leonardo DiCaprióval, mely szerint nem fog Oscar-díjat nyerni, de ha mégis, akkor magára tetováltat bármit, amit színésztársa választ.

Nos, mindannyian tudjuk, hogy végül hosszas – és mókás – várakozást követően megkapta azt az aranyszobrot DiCaprio A visszatérőért, a Hardy által Instagramon megosztott fotója alapján pedig barátja becsülettel állta a szavát.

Captured a couple Pictures for @tomhardy today. Fingers crossed 🤞🏼 he posts them. Regardless here’s an obligatory selfie

Andrew Calisterio (@boozehoundcc) által megosztott bejegyzés,

De milyen feliratot is varratott a jobb bicepszére a színész? Tom Hardy egy Esquire interjúban árulta el, hogy DiCaprio egy egyszerű kijelentést akar viszont látni rajta, mégpedig, hogy “Leo mindent tud”. Az elkészült tetoválás már csak azért is egy kincs, mert az Oscar-díjas színész kézírásával írt változata került fel a karjára.

A visszatérő két sztárja remek barátságot ápol, sőt saját bevallásuk szerint nagyon tisztelik egymást. Csak nem akkor amikor éppen interjú közben Tom csemegézik (jóóó… nem ő csámcsog…de poén):

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Helen Mirren rapcsatába bonyolódott
Következő cikk A jó főcím mindennél többet ér