Megújult az Art+Cinema nagyterme, ennek apropóján 300 Ft-ért mozizhatunk


artpluszcinema01

Befejeződött az Art+ Cinema Lugosi termének felújítása. A több millió forintos fejlesztést követően a nagyterem 117 férőhelyes lett, komfortos székekkel, új padlóval és folyosószőnyeggel. A hangrendszer is korszerűsítve lett. A felújítást követően augusztus 23-26. között szezonnyitó hétvége lesz az ART+ Cinemában, ahol premier előtti filmeket, valamint filmsikereket lehet megtekinteni mindössze 300 forintos iskolakezdési áron.

Az egykori Örökmozgó mozi helyén 2015. október 1-jén nyitott meg az Art+ Cinema. Az elmúlt három évben tízmilliós nagyságrendű felújításon, korszerűsítésen esett át a mozi. A Kertész Mihály kisteremben technikai, légtechnikai felújítás történt, a Lugosi Béla nagyteremben pedig többlépcsős korszerűsítés. Ennek a legújabb állomásaként most teljes székcsere történt, a padló- és folyosóburkolat is ki lett cserélve. A Lugosi teremben a hangtechnika is fejlesztésre került, a vetítés pedig immár DCP-ről (digitális fájlok gyűjteménye) megy. A mostani felújítás után korszerű, minden igényt kielégítő, 117 székes teremmé szépült a Lugosi terem. A két arttermes Art+ Cinema 2016 óta tagja az Europa Cinemas nemzetközi mozihálózatnak is.

artpluszcinema02

A mostani felújítás megünnepléseként augusztus 23-26. között egységes, 300 forintos helyárral kedveskedünk a mozinézőknek. A hétvége során magyar sikerfilmek, fesztiválsikerek, családi filmek és premier előtti vetítések várják az érdeklődőket kedvezményes áron.

A vetítések időpontjairól ide kattintva tájékozódhatok.

artpluszcinema kedvezmeny

forrás: art+ cinema

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az Emmy-jelölt színészek megtanítják hogyan válhatsz híressé Hollywoodban
Következő cikk Megvan Tarantino új filmjében ki játssza a gyilkossággal vádolt Bruce Lee-t